5 mai 2010

Cutie bijuterii



12 comentarii:

  1. Extraordinar de frumoasa !
    Tot tu ai facut si asta?
    Are si un pret ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Superba , mare nevoie as avea de asa ceva si mi ar place sa fiu si eu in stare sa confectionez asa ceva , felicitari, ai un talent deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey ...welcome back..superbaaaaaaaaaaa cutia la tooot mai multe minunatii din astea ..pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa! Pare atat de real! Parca as fi si eu acolo! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim: mda, eu sunt vinovata...doar de decorarea ei, cutia propriu zisa a fost cumparata; aceasta are deja stapan(a) si este unicat prin prisma faptului ca nu stiu daca mai gasesc un servetel identic, dar pot face altele, la fel de frumoase; anonim, daca esti cine cred eu ca esti, stii ca totul are un pret pe lumea asta; referitor la cutie, pretul difera in functie de pretul initial al cutiei de lemn si de timpul necesar decorarii ei; contacteaza-ma pe mail pentru mai multe detalii

    RăspundețiȘtergere
  6. @darias: multumesc pentru aprecieri; sunt sigura ca si tu poti face asa ceva, trebuie doar sa incerci; pe net gasesti o groaza de tutoriale despre aceasta tehnica si sigur ai prin casa un servetel cu un model frumos, asa ca...spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Kikimiki: revenire in forta...daca n-am avut acces la internet, am avut timp sa mesteresc...cum a fost pe 30 aprilie?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Ela: si eu am avut aceeasi senzatie...ba chiar, fara sa vreau, fluieram incetisor in timp ce o faceam, dar sa nu mai spui la nimeni; in alta ordine de idei, gentutele tale sunt foarte frumoase, FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoasa. Asteptam si alte modele....

    RăspundețiȘtergere