19 iulie 2012

Trei culori...


Nu uitati de concurs!

12 comentarii:

  1. Toate trei bratarile sunt foarte frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt super frumoase...perfecte pentru vara si culorile foarte potrivite...toate-s frumoase ..f.elicitari

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunate bratarile tale Florentina, ma bate gandul sa-mi mesteresc si eu niste bijuterii, n-am facut-o niciodata pana acum. Ma intreb ce-ar putea sa iasa... :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună! Te invit la o leapșă pe care o găsești aici http://floridemandarin.wordpress.com/2012/07/21/leapsa-sportiva/ :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Multumesc de invitatie; o voi prelua cu siguranta, dar peste cateva zile, sa ma mai eliberez si eu un pic, da? Weekend frumos!

      Ștergere
  5. Salutare,

    Emil sunt, autor al blogului http://emilstudentulminune.wordpress.com/ . De curand insa mi-am cumparat domeniu si am adresa http://emilcalinescu.eu/ .

    Doresti continuarea colaborarii link-exchange? Rugamintea ar fi, daca se poate, sa adaugi link-ul nou, cu numele "Emil Calinescu Punct Eu" sau "Emil Calinescu", fara sa stergi adresa veche. Daca nu este posibil, o lasi doar pe cea noua. Orice decizie ai lua, rog sa ma anunti, pe mail .

    Si indiferent daca ai scris sau nu guest-post, te astept cu unul. Am scos regula cu fiecare cate unul, asa ca poti scrie si mai multe :) Si daca doresti si gazduiesti, pot lasa si eu un guest :) sau mai multe :)

    Multumesc, o zi buna :)

    Emil :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac mult cele pe negru, nu mai ai si pe alta culoare?

    RăspundețiȘtergere