17 mai 2012

Expozitie caritabila

Rux a avut o initiativa deosebita, si anume o expozitie caritabila cu creatii handmade, donate de creatoarele lor in scopul ajutorarii actorului Serban Ionescu.

"Probabil ati auzit si voi despre campania demarata pentru a strange donatii care sa il ajute pe marele actor Serban Ionescu sa treaca peste o perioada dificila din existenta sa. In fotografiile de mai jos se afla cateva obiecte lucrate manual cu mult drag si donate de noi si prietenele noastre care ni s-au alaturat si carora le multumim foarte, foarte mult. Sub fiecare poza se afla si un pret de pornire. Astfel, daca doriti sa faceti o donatie si doriti unul sau mai multe dintre obiectele pe care le vedeti va rugam sa ne dati un mail la copilarim[@]gmail[.]com. Noi vom rezerva obiectul(ele) ales(e). Imediat ce ne veti trimite dovada platii in cont vom trimite ceea ce ati rezervat! Nu este obligator sa ne treceti la donatie, dar daca o veti face va multumim anticipat. Acesta este modul nostru de a multumi celor care fac o donatie si de a le aminti mereu de fapta lor frumoasa.
Iata si datele:
Titular cont : SERBAN IONESCU
Cont BCR RON : RO 19 RNCB 0318 0500 1546 0001"
(text preluat de pe blogul Copilarim)

Ajutorul dvs. este binevenit! Ne bucuram si daca faceti cunoscuta aceasta initiativa!

Cutiuta de bijuterii si tabloul "handmade in covasna" participa si ele la aceasta expozitie caritabila!


4 comentarii:

  1. Iti multumim mult Florentina:D!!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult cutia,vreau si eu una.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Turi, daca iti doresti aceasta cutiuta, e foarte simplu: urmeaza pasii descrisi mai sus in postare. Mai multe informatii, pe pagina expozitiei, la Rux (http://copilarim.blogspot.com/2012/05/miercurea-fara-cuvinte-expozitie.html) Numai bine!

      Ștergere