6 martie 2012

Despre campanii in blogosfera

BlogEvent a lansat la sfarsitul lunii ianuarie campania Carti cu suflet. Mi-a placut mult ideea si m-am alaturat si eu (detalii).
Asadar, am cautat in biblioteca mea carti de care ma puteam lipsi, le-am ales sa fie cat mai atractive pentru adolescenti, le-am impachetat si le-am trimis prin posta la adresa indicata de cei de la BlogEvent. Toate astea mi-au luat ceva timp, dar m-am gandit ca merita.

Peste vreo doua saptamani, coletul a fost returnat de catre Posta, pentru ca nu a fost ridicat.
La cele doua mesaje trimise la adresa de email a initiatorilor campaniei nu mi s-a raspuns, nici la mesajul lasat pe pagina lor de Facebook.

Lasand la o parte faptul ca am platit expedierea coletului dus- 20 lei, intors-20 lei, +depozitarea la posta cateva zile vreo 4 lei, +taxiul pana la posta-10 lei (avea pachetul vreo 11 kg. si nu il puteam duce singura) si inapoi 10 lei, asadar vreo 64 lei (poate nu va pare asa de mult, dar la salariul minim pe economie din care traiesc eu, e mai mult de 10%), lasand la o parte si timpul pierdut cu asta, va intreb: merita campaniile de pe net sa te implici, atunci cand initiatorii lor se poarta asa? Cate din campaniile acestea isi ating scopul si rezultatul lor ajunge unde trebuie?

Merita?

UPDATE:
Cei de la BlogEvent si-au cerut scuze; se pare ca nu a fost vina lor- ideea a pornit de la un alt blogger, care intre timp a renuntat sa se mai implice. De altfel, Campania "Carti cu suflet" nici nu mai apare pe pagina blogEvent.

3 comentarii:

  1. Pacat ca se intampla asa ceva! Uite, cine are initiativa sa raspunda campaniilor, nu i se ofera acelasi feedback. Pacat ca numai gura e de cei de la BlogEvent si sa le fie rusine! Felicitari, Florentina, pentru gestul tau! Te admir!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa mai zic? Urat din partea lor... acum m-am mai calmat, dar o sa ma gandesc de doua ori inainte de a ma mai implica in asa ceva.

      Ștergere
  2. Buna intrebare....oare se merita atata osteneala...mi-am pus si eu intrebarea de multe ori...

    RăspundețiȘtergere