14 septembrie 2010

Si iar premii...si lepse...





Nu stiu cum se face, dar atunci cand nu fac mai nimic (adica nu mesteresc prea multe "handmade-uri", vorba unui prieten), primesc premii. Am primit de la Tetris, ArtizAnna si Anja
multe si frumoase premii. Adica cele de mai sus.
Va multumesc mult, dragele mele, ca v-ati gandit la mine si sper din tot sufletul ca ele ma vor scoate din amorteala in care ma aflu de ceva timp si ma vor pune pe treaba...
Dar pana atunci, imi face placere sa ofer premiile mai departe unor bloguri pe care le citesc cu drag, desi cam rarut in ultimul timp (dar promit sa revin cat de curand, in forta...) si creatoarelor acestor bloguri. Probabil le-ati mai primit, dar eu oricum vreau sa va felicit din suflet pentru blogurile voastre: MIHAELADR, MihaBiju, Casa cu cadouri, Ina, Adelina, Terra, Gingasia, Monica, Ninu, Bianca, Fetita junglei, Vulpitza, Mama lui Guguluf, Adriana, Shoricel, Svea si KikiMiki (de care mi-e tare dor).
Impreuna cu premiile, de la Tetris a venit si o leapsa, care imi cere sa spun zece lucruri care imi plac. Ce sa zic, incerc sa aleg zece, desi ele ar fi mult mai multe si mi-e greu sa aleg in ordinea importantei : imi place sa citesc, iubesc poezia, imi place sa visez, chiar si cu ochii deschisi, imi place muzica, ador sa calatoresc, imi place sa decorez diverse chestii si sa creez "handmade-uri", imi place sa stau de vorba cu prietenii, imi plac florile, dar nu ma dau in vant dupa ingrijirea lor, imi place fotografia, chiar daca nu ma pricep la asta, imi plac copiii, mai ales cei care nu plang, imi plac ciocolata, inghetata si fructele de mare (ah, sa nu uitam de salata de vinete...), imi place cand e frig afara si cald in casa, imi place cum ma simt cand sunt indragostita... Cred ca am cam trecut de zece... Imi place sa fiu EU.
Leapsa o poate prelua oricine, dar mi-ar placea tare mult daca Da'mely si KikiMiki ar avea timp si dispozitie pentru ea.
Va doresc tuturor numai bine si va imbratisez cu drag!

5 comentarii: