16 iulie 2012

Gentuta cu floarea soarelui


Pentru ca aveam nevoie de ceva in care sa-mi adun maruntisurile de pe masa de lucru (perforatoare, resturi de panglici etc) si pentru ca Adriana m-a "setat" luna aceasta pe floarea soarelui, a aparut aceasta gentuta practica- e si prima data cand am incercat tehnica servetelului pe material textil! E super, sigur nu va fi si ultima!

7 comentarii:

  1. Vai de mine ce frumoasa e!!! Trebuie neaparat sa-mi mesteresc si eu una! Asta-mi place mie la tine ca lucrezi pe diverse materiale, trebuie sa iau exemplu, categoric.
    Felicitari pentru originalitate si bafta la concurs! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii doar ca la mine nu se arunca nimic din casa, totul se transforma...N-ar fi pacat sa tin atatea materiale nefolosite? Multumesc pentru cuvintele frumoase!

      Ștergere
  2. Multumesc de oferta, dar nu prea se potriveste cu ce e la mine pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  3. E cat se poate de frumoasa. Incepe sa ma preocupe cum e tehnica servetelului :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cea mai simpla tehnica, cu rezultate spectaculoase (mai trebuie un pic de rabdare si un servetel cu model frumos); suporturi de decorat se gasesc cu zecile in jurul nostru, prin casa...

      Ștergere
  4. mama miaaaaa!!!! asa ceva n-am mai vazut...si pe textil? folosind aceleasi lacuri de care mi-ai vorbit? m-ai lasat cu gura cascata de uimire!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da! Eu decorez cu servetel orice suport deschis la culoare din jurul meu (am dat o alta fata la borcane, ghivece, cosuletul de gunoi din baie, suportul de servetele, CD-uri, etc) cu acelasi lac pentru decoupage. Iar pe material textil, asta e prima incercare, dar vad ca merge...deci nu va fi si ultima...Vreau doar sa vad cum rezista la spalat...

    RăspundețiȘtergere