11 aprilie 2012

Fluturas decorativ- repostare

Se apropie Pastele. Dupa ce am facut curat prin casa, mi-am dat seama ca lipseste ceva...o decoratiune de primavara...si m-am gandit sa fac un fluturas.
Am gasit o coala A4 de carton colorat si am decupat aripile fluturasului ce urma sa se nasca.

Apoi, cu niste acuarele, am incercat sa-i dau putina culoare. Cu aceasta ocazie am realizat ca talentul meu la pictura tinde catre zero; cine are acest talent, evident ca va realiza ceva mult mai frumos decat ce mi-a iesit mie:

Din acelasi carton, am decupat corpul fluturasului si i-am lipit ochii din doua cerculete ramase in tavita perforatorului de cine stie cand:
Apoi le-am lipit intre ele, atasand si o pereche de antene din sarma de modelaj:
Rezultatul: fluturasi numai buni de pus in geam, sa-mi vesteasca primavara...

Pe cel verde l-am decorat cu niste glitter glue, ramas de la felicitarile de Craciun, caci chiar nu ma pot baza pe dexteritatile mele de pictor. Timp de lucru: aprox. o jumatate de ora



La cererea unei amice, am repostat acest articol oarecum "de sezon", pentru ca ne aflam in febra pregatirilor de Paste. As vrea sa particip cu acest fluturas la concursul Kadiei!


4 comentarii:

  1. E foarte frumos Florentina!! bafta la concurs:D

    RăspundețiȘtergere
  2. ce draguti sunt! Sunt intr-o perioada verde :))) Imi place mai mult cel dungat :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca iti plac! Mie mi se par asa de naivi... Sper sa se incadreze in tema concursului tau! Sa-ti fie Sarbatorile frumoase si linistite, cu cei dragi alaturi!

    RăspundețiȘtergere