4 aprilie 2012

Cosulet cu flori









Aveti prin casa o galetusa de la smantana? Nu o aruncati. O puteti transforma intr-un original cosulet cu flori! Eu asa am facut, pentru provocarea verde de luna aceasta!

11 comentarii:

  1. Superba!!!! Imi place fffff mult combinatia cu sfoara (intial cu sfoara voiam sa imbrac manerul cosului meu, dar nu am avut:P)
    Si hartia se potriveste asa frumos!!
    Tin pumnii:), bafta:P!

    rux

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti place. Pentru provocarile voastre, de obicei folosesc ce am prin casa, iar sfoara e una din preferatele mele. Multumesc, Rux!

    RăspundețiȘtergere
  3. stii cum zic eu: MI NU NAT! imi place cum ti-a iesit cosuletul,iar florile sunt preferatele mele: nu miros, sunt din hartie si bune de impodobit. felicitari si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, cat este de frumos! imi plac decoratiunile cu sfoara si cele cu hartie scrisa, dar daca mai sunt si combinate iese o minune de decoratiune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos ti-a iesit cosuletul! Si ce rapida ai fost ;)). Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te referi la rapiditatea cu care am raspuns provocarii? Daca nu o faceam acum, nu stiu cand mai gaseam timp...Vine ziua mea, apoi Sarbatorile...gradinaritul si curatenia de primavara si pregatirile de Paste imi vor ocupa tot timpul... Te salut cu drag!

      Ștergere
    2. Ziua mea...e in fiecare zi! Si de Florii a fost ziua mea... Va salut cu drag, provocatoarelor!

      Ștergere