24 martie 2012

Life in Pictures: capsula timpului...Mai multe si mai frumoase, la Costin!

10 comentarii:

 1. Ciprian sunt; te anunt ca, incepand din aceasta duminica, imi mut blogul de pe Blogger pe Wordpress. Sper sa ma citesti in continuare la noua adresa, http://www.blogdedorna.wordpress.com, iar daca ma ai in blogroll, sa schimbi doar linkul. Iti multumesc mult pentru timpul acordat. Toate bune si o duminica de primavara cat mai superba!

  RăspundețiȘtergere
 2. Deosebit de interesantă inițiativă !

  RăspundețiȘtergere
 3. Mereu m-a intimidat ideea aceasta de capsulă a timpului ...
  Mulţumesc!

  RăspundețiȘtergere
 4. Oau..imi plac genul asta de actiuni.. ma gandeam cand eram copil sa ingrop si eu pe undeva ceva :D:D O duminica frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 5. Mulţam frumos !
  O duminica perfecta iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 6. Interesanta imaginea!
  O duminica placuta iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere