16 martie 2012

Felicitare martisor



Am facut aceasta felicitare-martisor pentru Concursul de Martisoare.


11 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc, alina. Sa stii ca am incercat si eu origami,cum am vazut la tine, dar nu prea mi-a iesit intocmai cum am vrut, asa ca...am ramas la servetelul meu...

      Ștergere
  2. Cat de frumoase sunt buburuzele acelea dragalase.. iar snurul!!! :D
    Iti tin pumnii la concurs:)
    rux

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu stii ce ma bucur ca iti plac buburuzele (o sa vezi de ce, saptamana viitoare); snurul il am din anii trecuti, anul acesta am facut un snur mai simplu, ca la felicitarea cu cosarul... Multumesc pentru sustinere!

      Ștergere
  3. Nici tu nu stii ce ma voi bucura atunci cind voi intra in posesia unor fotografii si ce satisfactie voi avea sa te termin psihic, si........incet, incet si fizic........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim, nu inteleg ce vrei de la mine. Cred ca iti ia o groaza de timp sa-mi urmaresti mie toate postarile si sa lasi astfel de comentarii la fiecare din ele, care oricum nu vor fi publicate (acesta a fost publicat doar ca sa am posibilitatea sa-ti raspund)Consider ca timpul asta ai putea sa-l folosesti mult mai bine, sa-ti vezi de viata ta si sa ma lasi pe mine in pace. Nu te plictisesti doar aruncand mizerii si amenintari? Te face sa te crezi mai puternic, la adapostul anonimatului?

      Ștergere
  4. Bine ai venit in concurs, ai realizat o felicitare deosebit de frumoasa si jucausa si mai ales special pentru concurs, ceea ce ne onoreaza cu adevarat. Iti dorim mult succes si ne bucuram sa te avem printre noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos....esti foarte creativa....felicitari.....

    RăspundețiȘtergere