13 ianuarie 2012

Solidar cu SMURD



Daca vrei sa sustii campania pentru SMURD, uite cum o poti face:

http://www.petitieonline.com/salvati_serviciul_de_urgenta_smurd

"Este serviciul medical românesc de primă linie, pentru situaţii de urgenţă. Ne dorim ca SMURD să existe în continuare, neameninţat de concurenţi mînaţi de interese financiare. Pentru că ne dorim ca oricare dintre noi, într-o situaţie dramatică, să ştie că acolo, la faţa locului, primeşte, de fapt, şansa la viaţă. Nu chemi serviciul SMURD pentru că ţi-a înţepenit spatele sau pentru că tensiunea arterială a luat-o în sus. Chemi SMURD când eşti la limită cu moartea. "

„Tot respectul pentru oamenii care fac ceva în ţara asta. A fost nevoie de 20 ani pentru domnul Arafat ca să construiască sistemului SMURD şi de 15 minute (intervenţia lui Băsescu) pentru a-l discredita. Cât de uşor este să faci rău şi cât de greu să faci bine"

"Cred ca noi dintotdeauna am stat mai bine cand a venit altul din afara sa ne arate cum trebuie sa procedam. Si cand s-a ajuns la punctul ca ce-i prea bun, e prea bun si nu prieste, s-a inlaturat prea bunul. Am vazut un interviu cu el si m-a impresionat pentru ca spunea incontinuu de munca. Nu s-a hazardat la a face afirmatii politice, ca el stie, ca el drege, ca el face. A spus ca el e specialist in medicina de urgenta, ca asta face, ca asta ii place si de asta se va ocupa in continuare"

Mai sus: comentarii din blogosfera

Un comentariu:

  1. tot respectul pentru acest OM...

    pentru fiinta-presedinte...hmmm...daca boala de CARE sufera-versatilitate si cinism politic-ar putea fi tratata de SMURD...atunci am avea cu siguranta un strop de speranta ca se vor schimba lucrurile in bine spre foarte bine in viitor...

    RăspundețiȘtergere