8 martie 2012

Surprize de 8 Martie

Si ce mai surprize, venite prin posta, din colturi diferite ale tarii...

Darul de blog al Adrianei -acest superb tablou realizat cu hartie de orez (nu pot decat sa va spun ca e mult mai frumos in realitate decat in fotografie; Adriana, cum ai putut sa te desparti de el?)
Adriana face lucruri minunate, va recomand sa-i vizitati blogul si, de ce nu, sa va inscrieti si voi la Darul de blog al lunii martie, cu premii la fel de frumoase.




Va povesteam aici ca m-am inscris la Swap-ul de primavara organizat de Revista Atelierul; astazi (nici ca se putea o zi mai potrivita) am primit minunate daruri de la copilaroasa Rux: un dreamcatcher verde cu margelute colorate (de acum visele urate sa se pazeasca!), un ingeras balai cu aripi din fetru, o bratara delicata care are si nume- Sabrina, o felicitare optimista cu un trifoi cu patru foi, sa-mi poarte noroc, un suport de pahare decorat deosebit pentru colectia mea, unde nu o sa ajunga niciodata din simplul motiv ca e mult prea frumos si va fi folosit pe post de tablou. Nu va puteti da seama din fotografie cat sunt de dragute toate acestea, dar n-am mai avut rabdare pana maine sa astept lumina naturala...






Cunoscatoarele isi dau seama cate tehnici a folosit Rux in realizarea acestor daruri, asadar trebuie sa recunoasteti ca e talentata! Va doriti si voi ceva realizat de Rux? Nimic mai simplu- aruncati un ochi aici! Ah, sa nu uit sa va spun ca Rux este una din "mamele" proiectului Provocari Verzi!


Si vreau sa va arat si martisorul de la Costin- o floare de piersic foarte delicata!



Sa nu uitati sa va inscrieti la Dar de martie, dar de blog!

Va doresc o zi frumoasa si multa inspiratie!

2 comentarii:

  1. La mulţi ani ! O primăvară însorită cu multe bucurii şi împliniri alături de cei dragi !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ma bucur ca au ajuns cu bine si ti-au placut!!:)
    Te imbratisez cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere