11 februarie 2012

Scuze

Va povesteam aici si aici ca la Covasna iarna e grea.
Cand am vazut zilele acestea ce se intampla in tara, in satele inzapezite din sud, mi-am dat seama ca la Covasna a fost floare la ureche. As vrea sa-mi cer scuze ca m-am plans- se poate si mai rau:



Sursa foto



Sursa foto

5 comentarii:

  1. Ca in povestea lui Mos Ioan Roata, nimic nu e greu cand mai multi pun umarul. Problema e cu mai multii platiti din banii tarii sa puna umarul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o iarna grea, nu cred ca este vina ta ca a nins atat de mult peste tot, la fel cum nu e vina ta ca autoritatile isi fac treba de mantuiala.toata lumea se plange, demult nu am mai vazut atata zapada. si inca mai vine o runda de fulgi. o zi calduroasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ai de ce îţi cere scuze , pentru fiecare iarna este grea , văzută prin ochii şi păţaniile sale , chestia este că cei care ar trebui să îşi ceară scuze , de fapt nu sunt , ca de fiecare dată doar iarna e de vină . Bieţii oameni , este strigător la cer ce se întâmplă şi mă gândesc când se va topi asta ce va fi pentru satele de câmpie sinistrate de pe acum . Inimaginabil !!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si din pacate urmeaza si mai rau! In sud a inceput sa ninga si sa viscoleasca :(
    Iarna usoara va doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu are sens sa te culpabilizezi...
    iarna e iarna...oamenii ar trebui sa stie sa gaseasca solutii...dar cei mai multi s egandesc cum sa faca bani de pe urma iernii :(

    RăspundețiȘtergere