8 iulie 2012

Vara: parfum si culoare...

 
“Daca miresmele ar fi vizibile precum culorile , as vedea gradina in vara asemeni unor nori pictati in toate culorile curcubeului.”

Vara, anotimp cu flori si culoare, si soare, mult soare... anotimp al vacantelor...relaxare, lenevie. Anotimp pentru visatori, anotimpul dragostei...

Vara  perfecta?...departe de aglomeratie, de stres, de multimi galagioase; un scaun comod, o carte buna, o bautura racoritoare... o melodie preferata in surdina, ciripit de pasarele...

 

un vizitator destul de punctual:









si multe flori...




Nu o sa va mai plictisesc acum cu florile mele, m-am laudat alte dati cu ele;  vreau doar sa va spun ca, zilele astea, a inflorit leandrul! Cine cunoaste acest arbust, sigur a remarcat parfumul inconfundabil si extrem de placut al florilorlui delicate:



Inchipuiti-va: ziua, leandru, seara, regina noptii! Asta-i aroma gradinii mele zilele astea...De neegalat!

A incercat creatorul EDT LANCOME Cyclades s-o faca, combinand aroma leandrului cu cele de iasomie, vanilie si mosc, obtinand o mireasma dulce, florala si feminina!

Dar, daca vreti sa cititi mai multe despre parfumuri de vara, despre farmecul verii, va recomand Clubul Povestilor Parfumate; la Mirela, Carmen, Sara, Elly, Diana, Gabi gasiti lucruri scrise cu mult suflet si talent!


8 comentarii:

  1. Povestea ta parfumata cu aceste imagini ne fac sa ne dorim sa ne petrecem cateva ore in acel loc parfumat,la umbra si racoare.
    Ce frumoasa e vara ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa spun: pe sezlong e un volum din seria Ciresarii (amintiri din vacantele copilariei- am recitit zilele astea Ciresarii si mi-au placut nespus de mult, chiar daca am treizeci si ceva de ani...)Si chiar e umbra si racoare- deh, avantajele unei localitati de munte... O vara minunata iti doresc!

      Ștergere
  2. asa este! vara este cea mai bogata in parfumuri... nici nu stii care sa spui ca e mai frumos!
    Ciresarii... mai deunazi pregateam un slideshow despre anii de scoala si m-a tentat ideea de a folosi melodia din genericul filmului Ciresarii, ca fundal muzical. Am ales pana la urma, Ani de liceu - Stela Enache :)
    Ce vremuri faine! dar si verile astea sunt frumoase! daca avem grija si ni le coloram :) Sa ai o saptamâna colorata si parfumata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma crezi ca n-am vazut filmul? E pe lista de "trebuie facut"...desi mi-e teama sa nu fiu dezamagita...
      In alta ordine de idei, da, eu imi colorez anotimpurile asa cum vreau eu.
      O saptamana de vis, draga Carmen!

      Ștergere
  3. Frumoase flori aveți în grădina dumneavoastră! Miresme alese de vară...
    Vă doresc o săptămână în care să vă bucurați din plin de fiecare oră parfumată a verii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Sara, sunt frumoase ca sunt ale mele! Am vazut si poze din gradina ta si mi s-au parut si mai frumoase... Multumesc mult pentru gandurile bune, sa ti se intoarca inzecit!

      Ștergere
  4. Si eu am citit candva Ciresarii (care mi-au placut) si am avut ocazia sa vad si o parte din filmele facute care nu se ridica la nivelul cartilor si daca n-ai vazut niciunul n-ai pierdut mare lucru.
    Ai clematite? Imi plac foarte mult dar n-am vazut decat o floare anul acesta. Eu nu am. De trandafiri nu mai zic nimic, stii ca-mi plac. E splendid si leandrul roz si intr-adevar are un parfum deosebit. Chiar sunt curioasa cum ar fi un parfum de leandru...
    Cred ca ai postat destul de tarziu...imi pare tare rau ca nu am ajuns mai repede :)
    O saptamana cat se poate de buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca am postat mai tarziu, cum reusesc si eu (lunea abia vizitez participantii la HW, miercurea raspund la comentarii de la Povestea parfumata...povestea vietii mele- timpul); da' nu-i bai, mai bine mai tarziu decat niciodata!
      Asta ii spuneam mai sus lui Carmen: n-am vazut filmul si mi-e tare teama ca nu se ridica la nivelul cartii; o sa-l caut totusi.
      Am trei soiuri de clematite, doar unul a inflorit, celelalte se lasa asteptate...Cat despre leandru, crede-ma, merita!
      Numai bine, draga Elly!

      Ștergere